miercuri, 23 martie 2011

beautyforshops.com

  Astazi vreau sa va spun cateva vorbe despre site-ul complementar al companiei care detine e-cosmetic.ro, si anume www.beautyforshops.com,  pe care l-am creat in urma cu cateva luni si care se adreseaza in special marilor consumatori de produse cosmetice, un site care avantajul unor reduceri suplimentare permanente in functie de categoria de produse, si are transport gratuit. 
  Cu un design usor diferit fata de e-cosmetic insa cu aceleasi functii, beautyforshops isi doreste sa ofere clientilor dispusi sa cheltuie suma minima de 250 de lei avantaje pe care cu siguranta le vor gasi deosebite, aducand cumparaturile la un nivel diferit.

   
Numarul comenzilor este in crestere pe acest site ceea ce denota faptul ca tendinta de cumparaturi online este si ea in crestere pentru comertul de produse cosmetice. Accesul pe site este restrictionat de crearea unui cont de client, preturile fiind vizibile doar la logarea in site, iar contul creat pe e-cosmetic.ro este perfect valabil si pe beuatyforshops.com si viceversa.
  Va invit si pe voi sa descoperiti avantajele de a cumpara de la beautyforshops.
  Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu