miercuri, 13 aprilie 2011

Produsele Flormar acum la e-cosmetic

 

   Flormar - un nou brand, o noua gama, mai multe sanse pentru a fi frumoasa si in atentia tuturor!
      Desi suntem la mijlocul lunii aprilie si vremea nu este favorabila, nu e nici prea senina nici prea calduroasa, noi echipa e-cosmetic ne gandim intotdeauna cum sa va facem ziua mai frumoasa si mai placuta. Acest lucru nu l-am putea face altcumva decat sa va bucuram privirile si sa va indeplinim dorintele prin aducerea unor noi produse cosmetice ce vor avea un efect garantat asupra voastra.
   

    Este vorba de produsele Flormar, care se prezinta pe piata intr-o gama larga, in care frumusetea, calitatea si pretul se intalnesc demoland imaginea „ieftin si rau”.
 

   Fara prea multe detalii, dati-ne voie sa va spunem doar ca printre noile produse aduse de noi se afla lacuri de unghii cu o paleta larga de culori captivante pe gustul tuturor,  rujuri si glossuri din gamele bine cunoscute de voi: Supermatte, Supershine si Long Wearing, precum si farduri de ochi, blush-uri si multe alte produse pe care va invitam sa le descopreriti incepand cu aceasta saptamana in site-ul nostru.
   

    Asadar, nu ne ramane altceva de facut decat sa va asteptam sa incercati produsele disponibile in curand pe site-ul nostru si sa va uram spor la cumparaturi!    Spor la cumparaturi!

3 comentarii: