marți, 17 mai 2011

Gratuit doar in luna mai!

  Imi place la nebunie cand un produs cosmetic este lansat pentru ca in jurul lui e agitatie, e fashion, sunt reflectoare, machiaje frumoase si profesionisti care ne mai dau un sfat sau altul itr-ale frumusetii.
  Max Factor stie sa isi promoveze produsele si are darul de a veni regulat cu produse noi pe piata, unele mai bune, altele mai putin bune, insa asta o pot spune doar cei ce le incearca.
Noutatea lunii mai de la Max Factor consta in lansarea pe piata a rimelului False Lash Effect Fusion, un rimel care vrea sa ne faca genele lungi si cu volum din prima aplicare. In plus, formula sa "buildable" te lasa sa decizi cata drama vrei sa oferi privirii tale, asta in functie si de ocazie.Si cum fiecarei lansari ii sade bine sa imparta cadouri, gratuit doar in luna mai la  orice rimel False Lash Effect Fusion primesti cadou fardul de pleoape Smoky Eye Effect nuanta Onyx Smoke.

  Oferta este disponibila si pe site-ul e-cosmetic.ro, in limita stocului disponibil, si cu un pret special, redus!

  Iata deci trei motive de bucurie care sa te faca sa incerci noua mascara: un rimel nou, un fard de pleoape cadou si un pret mic pentru doua produse mari!Spor la cumparaturi!

2 comentarii:

  1. @Alina.make-up: cred ca e bun daca merge pe principiul False Lash Effect, pe care il recomand eu fiind la al treilea tub. Acesta e urmatorul. Sper sa fie la fel de bun, mai mult nici nu vreau :).

    RăspundețiȘtergere