marți, 7 februarie 2012

Cupon de reducere pentru membrii blogului nostru

 Hey fetelor!

Inainte de toate trebuie sa va spun ca vor putea comenta la acest post doar membrii acestui blog, followerii cum se spune ;), pentru ca acest post este un cadou oferit prietenilor.

Se apropie ziua Sfantului Valentin si toti dorim sa daruim sau sa primim  un cadouas din partea persoanei care ne iubeste, asa ca noi am creeat o pagina speciala cu produse numai bune de daruit.
Este o pagina care contine produse dorite si extrem de potrivite pentru a fi daruite pe care va invitam cu drag sa o vizitati.Iar acum un cadou din partea noastra pentru fetele care ne urmaresc blogul:
- in perioada 7-13 februarie toate fetele care lasa comentariul :

VREAU CUPON!

la acest post, insotit de numele cu care ne urmaresc blogul si adresa de mail, vor primi la adresa de mail mentionata un cupon de reducere care consta in discount de 10% pentru o comanda plasata la noi pe site in perioada 15 februarie - 7 martie 2012.
Observatie! Pentru a putea fi activ codul de discount trebuie sa aveti cont la noi pe site; daca inca nu aveti, se face rapid si usor :)

Este un mod de a va rasplati ca ne urmariti si speram sa va prinda bine aceasta reducere ca sa va puteti pregati pentru minunata zi de 8 Martie.


Spor la cumparaturi!

Un comentariu: