miercuri, 10 octombrie 2012

Oferim sponsorizare pentru 3 bloggerite

 Buna dragele noastre, bine v-am regasit!

Iata ca a venit si toamna aurie, lucrurile s-au mai linistit si ne-am asezat cu totii la mesele noastre de birou, machiaj, etc. urmand ca o mare parte din timp sa o petrecem pe timpul toamnei si al iernii in fata calculatorului.
Si pentru ca au inceput deja solicitarile de sponsorizari ne-am decis ca pentru aceasta perioada sa oferim sponsorizare la 3 bloggerite.
Ideea e ca avem nevoie de 2 bloggerite cu minim 500 de followeri si o bloggerita ( suna ciudat acest cuvant :) ) cu 1000 de followeri pentru a oferi fiecareia un produs pe care sa-l puna la bataie pe blogul ei pentru fani.
Inainte sa ne trimiteti mail-ul de solicitare va mai precizez ca dorim ca tema si organizarea concursului sa apartina bloggeritei, noi doar o studiem si ne exprimam punctul de vedere daca este ceea dorim.


Pot sa va spun doar atat ca bloggeritele cu followeri intre 500-1000 se califica pentru produsul ce are in descriere: "avangardiste sau neutre ele vor da un ton de personalitate",  iar bloggerita cu peste 1000 de followeri se califica pentru produsul care are in descriere: "fenomenala am surprins o serie de nuante diafane".
Asteptam propunerile voastre tematice  trimitandu-ne un mail la colector@e-cosmetic.ro cu subiectul S500 (pentru minim 500 de followeri) si S1000. Ca si idee ne intereseaza ca tema sa aiba conexiuni cu contul nostru de FB si cu site-ul nostru (adica vrem ca participantele sa trebuiasca sa intre si la noi pe site). Pe toata durata concursului vom asigura banner pentru expunere pe blog cu link iar concursurile se vor desfasura cu pauza de o saptamana intre ele.
Alte detalii vom oferi pe mail celor care ne vor contacta.
Speram la o buna colaborare si asteptam temele voastre. Succes!

Later edit: Asteptam solicitarile voastre pana duminica, iar apoi vom anunta cele trei alegeri.

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu