marți, 5 februarie 2013

Un nou rimel in familia False Lash Effect : Clump Defy

      Dupa cum bine stim, mascara este produsul care nu lipseste din arsenalul zilnic de frumusete. De multe ori insa, aplicarea repetata a rimelului pentru a obtine cat mai mult volum, duc la un rezultat inestetic .

      NOUA mascara CLUMP DEFY  de la MAX FACTOR va vine in ajutor. Prima mascara care ofera control total asupra acumularilor de tus pe gene astfel incat poti obtine volum maxim si gene perfect definite numai din cateva aplicari.
     Acest lucru se datoreaza unei noi tehnologii inovatoare a periutei. Periuta anti acumulari de tus pe gene este prima de acest fel a brandului Max Factor.
 
      Iata cum functioneaza: partea concava este zona de incarcare cu mascara,  perii sunt aliniati la distante precise iar spatiul dintre acestia este mai mic decat dimensiunea unui „cocolos” mediu – acest fapt previne aparitia acumularilor pe periuta si transferul lor pe gene. In acest mod puteti aplica si reaplica de cate ori doriti fara sa apara acumulari de tus iar genele vor fi perfect definite. Partea convexa  „imbratiseaza” genele de la radacina pana la varf pentru usoara curbare.
Asa dar de acum puteti avea 200% mai mult VOLUM, 0% ACUMULARI DE TUS PE GENE!

Acum puteti achizitiona Mascara Clump Defy la un pret special de 49ron.
** Disponibil si in varianta Waterproof.

Spor la cumparaturi!

Un comentariu:

  1. Salut!
    Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
    :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere