vineri, 23 august 2013

Produse de lux GA-DE si Program de Fidelizare


Frumusete de lux intruchipata in produse cu prezentare si calitate de exceptie, produsele GA-DE sunt raspunsul la dorinta oricarei femei de a regasi senzualitatea si bunul gust in mult doritele articole de machiaj.

Ca un raspuns la solicitarile voastre am diversificat gama de produse de cosmetica decorativa. Drept urmare, pe langa paletele minunate de farduri de pleoape am adaugat printre produsele noastre si rujuri hidratante si rezistente la transfer, gloss-uri in culori ametitoare, fond de ten, tus de pleoape si mascara.
Si venim si cu un program de Fidelizare GA-DE pentru clientii nostri inregistrati:

1. cumperi produse GA-DE -->>

2. primesti coletul -->>

3. soliciti REDUCEREA DE 5% prin email

Conditia pentru a te incadra in programul de fidelizare este:

- sa ai minim 6 produse GA-DE cumparate in ultimele 6 luni ;

sau

- media lunara de achizitii produse GA-DE sa fie de o bucata/luna raportat la intervalul care a curs de inceperea programului de fidelizare 20 august 2013 ;

sau

-pentru clienti noi care au conturi create cu o vechime mai mica de 6 luni ne raportam la data inregistrarii contului pentru a calcula media lunara de achizitii GA-DE


Solicitarea reducerii se face pe baza Codului Unic (care se gaseste pe factura) al comenzilor care contin produsele GA-DE, pe care il trimiteti prin email cu solicitarea aferenta.
Noi iti adaugam valoarea reducerii in puncte la contul tau.


Ofera-ti sau ofera persoanelor dragi aceste produse si cu siguranta vei face un cadou greu de uitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu